Vaš stav

SRBI PIŠU AMERIMA: Zatvorite OHR – Schmidt je vehabija, otkrio ga Galijašević u Buća Potoku!

Kada Srbi pišu Amerikancima, jasno je da je posrijedi neka psina retrogradnih politika koje često na nišanu svojih zavjera iz mržnje imaju komšije ili sunarodnjake. Četnička propaganda se zakovala na laži da su iz humanosti spašavali koalicione snage Amerikance i Britance u Drugom svjetskom ratu, u operaciji “Heroji Halijarda”.

Separatistička politika srpskih stranaka u BiH, na istim četničkim ideološkim postavkama, ovih dana počela je operaciju “Opasnost Balijarda”. U pismu koje potpisuju kolovođe srpskog separatizma, od mrskih Amerikanaca traži se da zaštite srpsku nejač od bradatih nemani naseljenih u bosanskim selima.

Istovremeno, separatisti u operaciji “Opasnost Balijarda” napadaju i visokog predstavnika Christiana Schmidta, te traže od Washingtona da mu se uruči karta u jednom smjeru i iseli ga u Njemačku.

Nezvanična informacija kaže da je Dževad 007 (alias Dževad Galijašević) prikupio tuce obavještajnih podataka da u selima Buljakov Potok, Buća Potok, Butmir (Međunarodni aerodrom Sarajevo), Željezno Polje… žive opasne balije, za potrebu prepadanja lokalnog i stranjskog stanovništva “mudžahedini”.

Niko ih vidio nije, al’ hajd ti sad sumnjaj u Dževada 007, a on još nikad omašio nije – slagao je svaku procjenu koju je objavio za masne cifre i na multietničkom medijskom spektru RTRS, ATV, Happy. Tamo ti nema puno balija, ima ih za bajram i kad ih se spominje kao opasnost po zapadnu civilizaciju.

Uglavnog uglađeni srpski mitomani i secesionisti. Među njima je i Dž007 koji iz svojih zamućenih izvora dobija čistu sliku o šerijatsko – vehabijsko – ohr-ovskom baliluku.

Prema neistinitim informacijama iz nepostojećih izvora, medijski spektar u kojem DŽ007 ima puni prostor objavio je kako je ovaj agent tajne sile negdje na padinama Buća Potoka primijetio visokog Schmidta kako s bradatim mudžahedinima igra tavlu. I sve planiraju kako da napadnu entitet Republika srpska.

Schmidt je prema istim izmišljenim informacijama predložio da to učine potkraj ramazana ili na Bajram, a da kao oružje koriste baklavu kojom će ušećeriti srpsku pamet pa im svesrpska država u srpskom svetu na Balkanu više neće djelovati prihvatljivo.

Ibro, mudžahedin bez brade, koji se boji i plastičnog pištolja, predložio je da se srpski političari napadnu mirisom iz arapskih zemalja, kako bi im se onesposobio zločinački životinjski nagon.

Raspredali su vele informacije Dž007 tako u nedogled.

Na sve ove informacije nadovezali su se najveći srbobrani ovih prostora, milioneri i multioneri, neki potpisali pismo, neki saopćenje u kojem upozoravaju Zapad, Ameriku napose, da bi i oni mogli biti napadnuti agdom i mošusom.

Prođe i treći dan u raspredanju o “ćelijama spavačima”, a niko da shvati da je Dž007 mislio na slastičare, koji samo čekaju da svane taj dan kad će njihova agda moći biti iskorištena u borbi protiv separatista.

Preostaje nam samo da čekamo odgovor Bijele kuće u kojoj su informacije iz pisma separatističkih politikanata probudili takvu nepažnju da im se gadi i odgovoriti da se ne boje agde, a da su “mudžahida” Schmidta oni instalirali da održava mir između “Heroja Balijarda” i agdaša u bosanskim selima.

Piše: Rasim Belko / SRBI PIŠU AMERIMA: Zatvorite OHR – Schmidt je vehabija, otkrio ga Galijašević u Buća Potoku! (nap.ba)

Related posts

Niti je Dejton niti ’95: Razgovori da, Neum ne!

Dijaspora BiH Administrator

RUSKO RAKETIRANJE GRADOVA NASTAVAK ,,PUTINIZACIJE” UKRAJINE

Dijaspora BiH Administrator

DODIK MORA ODGOVARATI ZA VELEIZDAJU

Dijaspora BiH Administrator

POGLED IZ CRNE GORE: ŠTA RUSIJA ŽELI U UKRAJINI

Dijaspora BiH Administrator

KRAJ DESPOTA IZ MOSKVE

Dijaspora BiH Administrator

Fra Drago Bojić, bosanski franjevac: “Bošnjački nacionalisti i bosanski patrioti teroriziraju ovo društvo svojom ljubavlju prema domovini”

Dijaspora BiH Administrator

Leave a Comment