Moda i ljepota

Sarajevska studentica gradi uspješnu manekensku karijeru, u zemlji i inostranstvu

Privlačna studentica treće godine sarajevskog Stomatološkog fakulteta, prelijepa Iman Muminović, sa samo 21 godinom inteligentno gradi uspješnu manekensku karijeru, u zemlji i inostranstvu.

Njezin odmah zamjetljiv izgled, urođena elegancija i ljupkost nisu izmakli modnim meštrima u Milanu, na čijim podijima često nosi odjeću najpoznatijih svjetskih brendova.

Priznati model, mlada djevojka ne uživa samo u putovanjima i luksuzu, nego osim redovnog studiranja, pomaže djeci oboljeloj od zloćudnih tumora. Studentica-manekenka uporno prikuplja sredstva za liječenje najmlađih, čiji roditelji imaju skromna primanja.

Iman Muminović ne zaboravlja ni ličnu njegu, vjeruje u prirodna sredstva za očuvanje dobrog izgleda. Ne pomišlja na bilo kakve estetske zahvate, kojima su podložne njezine brojne kolegice i kandidatkinje za mnoštvo izbora ljepote. Poslovne i lične odnose koristi za budućnost jer će kao diplomirani doctor stomatologije, ako u BiH ne bude uvjeta, pokušati otvoriti  ordinaciju u jednoj od zemalja EU, vjerovatno Italiji ili Ujedinjenom Kraljevstvu ili što da ne, u Novom svijetu, koji joj se neobično dopada.

Džana Mujadžić

Related posts

Monte Carlo: Fantazija i elegancija

Nova smotra kuće Cardin: Svemirska moda

Dijaspora BiH Administrator

PFW: Smotra Vuitton razgalila publiku

Dijaspora BiH Administrator

Kuća “Chanel” prodaje odjeću na aukciji

Dijaspora BiH Administrator

Rascvjetane oprave – trend sljedećeg ljeta

Dijaspora BiH Administrator

Dua Lipa ima fetiš brend

Dijaspora BiH Administrator

Leave a Comment