Vijesti

Sarajevo: Wizz Air bazirao drugi avion i uspostavio aviolinije ka 6 novih destinacija

Kako je bilo i najavljeno, aviokompanija Wizz Air je prije nekoliko dana pozicionirala svoj drugi avion u bazu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, te je od uspostavila aviolinije ka Frankfurtu, Kelnu, Hamburgu, Malmeu te Geteborgu a od 19.12. i ka Oslu.

U skladu sa zimskim redom letenja Wizz Air planira realizovati 6 dnevnih rotacija sa oba aviona ka 6 novih destinacija u Evropi.

Unatoč posljedicama koje je pandemija corona virusa ostavila na naše poslovanje, odluka o otvaranju Wizz Airove baze pokazala se izuzetno uspješnom te je aviokompanija nakon samo 6 mjeseci od uspostavljanja baze donijela odluku o pozicioniranju drugog aviona i uspostavljanju 6 novih destinacija.

Karte se mogu kupiti na šalteru prodaje karata na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, putem naše web stranice https://www.sia.ba/Page/Prodaja-karata kao i putem mobilne aplikacije aviokompanije wizzair.com.

MAS

Related posts

Godišnja skupština Saveza bh. udruženja u Švedskoj: Nova predsjednica je Mostarka Renea Nimer, aktivistica iz Stockholma

Dijaspora BiH Administrator

U Australiji živi 28.426 osoba porijeklom iz BiH

Dijaspora BiH Administrator

Brisel: Bosna neće pasti, Bosnu niko nije pokorio!

Dijaspora BiH Administrator

Wizz Air najavio avioliniju iz Sarajeva za Luton/London

Dijaspora BiH Administrator

“Bosnie, mon Amour”: Okupili se intelektualci i umjetnici iz BiH, koji žive i rade u Francuskoj

Dijaspora BiH Administrator

Državljanstva BiH se od 1996. odreklo 93.317 osoba

Dijaspora BiH Administrator

Leave a Comment