Investicije Naš prijedlog

REAL INVEST GROUP: Novi koncept usluge u oblasti nekretnina u BiH

Odgovor na pitanje gdje uložiti novac nije jednostavan. Koje nekretnine mogu donijeti pasivni prihod i na kojim lokacijama? Naš stručni tim s više od 20 godina iskustva u nekretninama, uključujući pravne, arhitektonske, dizajnerske, inžinjerske, ulagačke, financijske, menadžment, marketing i prodajne sektore, osigurava visoku efikasnost u procesu ulaganja u nekretnine.

Tržište nekretnina je izuzetno nepredvidivo u Bosni i Hercegovini, ali i u svijetu. Teško je procijeniti pravu sliku. U Sarajevu su cijene stanova u prosjeku po kvadratu oko 4.000KM u Centru, a nešto manja je cijena u Novom Sarajevu, Novom gradu i na Ilidži.

Odgovor na pitanje gdje uložiti novac, jer svako od nas ga je teško zaradio, nije jednostavan. Zašto uopšte kupiti stan, zašto ne napraviti kuću za vlastite potrebe? Ili kuću sa više apartmana za rentanje, na dan ili možda dugoročno? Koja investicija je dugoročno najisplativija? Nameće se za svakog od nas puno pitanja, a na njih teško možemo sami naći pouzdane odgovore koji će nas voditi konačnoj odluci.  Čak i umjetna inteligencija na ChatGPT koju smo zamolili za mišljenje je rekla sljedeće: prije donošenja bilo kakve odluke o kupnji ili prodaji nekretnina u BiH, preporučujem da se obratite stručnjaku za nekretnine ili agenciji za nekretnine koja može pružiti detaljne informacije o tržištu nekretnina u određenoj regiji ili gradu.

I zato se u narednim redovima nalazi odgovor na sve vaše nedoumice koje niti ChatGPT ne može riješiti. Real Invest Group – PRVI REAL ESTATE SERVIS u BiH je tu da Vam pomogne. Ova kompanija predstavlja novi koncept usluga, te pruža potpuni real estate servis svojim klijentima – od savjetovanja do upravljanja i vođenja procesa. 

Stručni tim, s više od 20 godina iskustva u oblasti nekretnina, osigurava visoku efikasnost u procesu ulaganja u nekretnine. Naši ljudi su profesionalci koji su se u svom poslu dosad susretali sa velikim izazovima i to iskustvo ih je isprofiliralo u osobe okrenute rješenjima gdje god se ukažu problemi. Vjerujte nam, rado biste ih imali na svojoj strani u bilo kojoj stresnoj životnoj situaciji, a znamo da ulazak u sferu poslovanja nekretninama nije ni za koga lagan.

Analiza tržišta nekretnina u BiH pokazuje da postoji velika potreba za inovativnim i sveobuhvatnim pristupom u poslovanju nekretninama. 

Real Invest Group pruža širok spektar usluga dostupnih na jednom mjestu, uz pomno odabrano osoblje koje se bavi svakim aspektom iz sfere poslovanja nekretninama.

  • SAVJETOVANJE I VOĐENJE KUPOPRODAJNOG PROCESA

Certificirani agent je na usluzi da vodi kompletan proces kupoprodaje i zaštiti Vas od svih potencijalnih neugodnosti.

Ogromno iskustvo u kupovini nekretnina što uključuje pravnu analizu i savjetovanje, procjenu nekretnine, preliminarne troškove popravki ili renoviranja, savjetovanje o ulaganjima, savjetovanje o finansiranju, pregovore o vođenju kompletnog procesa kupoprodaje, razrez poreza i upis nekretnine u vlasništvo i posjed, ukratko, sve one birokratske i opterećujuće obaveze za koje nikako da nađete vremena i dovoljno fokusiranosti da biste ih ispunili kako treba. 

  • RAZVOJ I VOĐENJE PROJEKATA IZGRADNJE KUĆA

Svu brigu izgradnje kuće prepustite nama! 

Kažite nam vaše želje, istaknite ciljeve, kakvu viziju imate i potom tim profesionalaca s Vama prolazi kompletan proces izrade projektnog zadatka shodno Vašim potrebama, projektovanje, ishodovanje dozvola, izgradnju kuće, do upisa objekta u vlasništvo (ZK) i posjed (katastar). 

  • POSREDOVANJE U PRODAJI I NAJMU NEKRETNINA / CERTIFICIRANA AGENCIJA ZA POSREDOVANJE U PROMETU NEKRETNINA – I u ovom smo segmentu bez premca: naši licencirani agenti imaju dugogodišnje iskustvo, znaju procijeniti situaciju i prilagoditi se svakom od izazova. Nudimo profesionalan pristup, konstantne edukacije agenata, profesionalne fotografije, sistemski i domaćinski pristup! Ne zamaramo vas detaljima jer cijenimo vaše vrijeme, ali konstultujemo pri svakom bitnom koraku.
  • DIZAJN ENTERIJERA, RENOVIRANJA I OPREMANJA

Znamo koliko vam je važno u kakvom ćete ambijentu provoditi svoje vrijeme i cijenimo što ste odabrali baš nas da vam pomognemo u stvaranju tog životnog prostora. Pružamo kompletnu uslugu projektovanja, dizajna enterijera, renoviranja i opremanja Vaše nekretnine. Radimo s vrhunskim dizajnerima enterijera, renoviramo nekretnine, te opremamo do najsitnijih detalja uključujući pločasti namještaj, garniture, stolove, stolice i fotelje, bijelu tehniku, sve do escajga. Vaše je samo da ponesete kofere sa svojim stvarima, a mi ćemo ih i unijeti u vaš redizajnirani dom.

Ako ste mislili da je ovo sve, nije: kompanija Real Invest Group d.o.o. pruža kompletnu uslugu investitorima koji žele da grade stambene i poslovne objekte. Investitor treba samo da usvoji plan i prati izvještaje dinamike gradnje i prodaje, te toka novca.

Ovakav pristup nekretninama značajno štedi vrijeme i novac klijenata, što je zapravo najvažnija dodana vrijednost današnjem brzom načinu života. 

Naš koncept kompletne usluge u oblasti nekretnina omogućava klijentima brže, efikasnije i transparentnije rješavanje svih njihovih potreba. Svakako, ako tražite pouzdanog partnera za poslovanje s nekretninama, Real Invest Group je pravi izbor. 

Rado ćemo vam pokazati da stojimo iza svih ovih riječi.

Želite da investirate? Pozovite nas! Imamo spremne nekretnine i lokacije za gradnju!

www.rig.ba 

BHDINFODESK

Related posts

Manchester: Podrška očuvanju mira i prosperiteta u Bosni i Hercegovini

Dijaspora BiH Administrator

IMBiH: Upoznajte Bosance koji su izgradili karijere u SAD-u, a sada pomažu razvoju domovine

Dijaspora BiH Administrator

Turska među tri najveća ulagača u BiH, na pomolu nova investicija

Dijaspora BiH Administrator

povodom 24. oktobra, Dana UN – Pod zastavom UN se desio genocid u BiH!

Dijaspora BiH Administrator

Podrška bh. dijaspore Zmajicama

Dijaspora BiH Administrator

HAMDIJA RASTODER-PUT OD ZAVIČAJA DO LUKSEMBURGA

Dijaspora BiH Administrator

Leave a Comment