Film/TV

Model i manekenka osvojila simpatije Bosanaca i Hercegovaca, uskoro ponovo na malim ekranima

Na domaćim televizijskim stanicama ima dosta lijepih i atraktivnih voditeljica. One svojim izgledom svakodnevno plijene pažnju gledalaca ispred malih ekrana.

Za kratko vrijeme simpatije Bosanaca i Hercegovaca osvojila je Elvisa Muratović, voditeljica OBN-a.

OBN televizija početkom februara počinje emitirati novu sezonu popularne kulinarske emisije „Stol za 4“, a upravo u ulozi voditeljice i domaćice bit će Elvisa.

Dvadesetdevetogodišnja  ljepotica gledatelje je osvojila harizmom, a za novu sezona „Stola za 4“ ističe da će se razlikovati od prethodne.

Prije televizijskog posla Elvisa je radila kao model, a sa samo 8 godina se prvi put našla pred fotoobjektivom. Iskustvo u manekenstvu pomoglo joj je u angažmanu na OBN-u u smislu ponašanja pred kamerom i savladavanja treme.

– Bavila sam se manekenstvom i modelingom, ali to nije nešto što je značajno utjecalo da budem izabrana kao lice OBN-a. Na OBN-u su u meni prepoznali i druge kvalitete i vidjeli osobu koja će moći voditi jedan od najbitnijih projekata. Za ovakav projekat potrebna je povezanost s ljudima, srdačnost i toplina – govori Muratović.

Kazala je i kako se ona snalazi u kuhinji, te koja su joj jela omiljena.

– Od ranog djetinjstva se kod mene rodila ljubav prema kulinarstvu, naročito pripremi kolača i torti. Uvijek sam bila uz majku, pratila kako kuha i učila od nje. Sa 14 godina sam napravila prvu pitu. Sjećam se, spremala sam zeljanicu koja je bila ukusna, iako jufka nije bila tanka kao mamina. Inače sam ljubitelj povrća i ribe, ali su peciva i slatkiši nešto čemu teško odolim. Veliki sam ljubitelj čokolade – iskrena je atraktivna voditeljica OBN-a.

Muratović još uvijek nije upoznala muškarca svog života.

– Fizički izgled partnera mi je bitan, ali nije presudan. Da bi me osvojio, muškarac prije svega mora biti dobar i iskren čovjek. Ostvaren i duhovit. Muškarac u pravom smislu te riječi. Neko ko će učiniti da se uz njega osjećam voljenom, sretnom i zaštićenom. Neko ko se raduje životu i zna uživati u sitnicama. Da mi bude partner i prijatelj s kojim ću dijeliti sve, i dobro i loše – kaže domaćica “Stola za 4”.

P.R.

Related posts

Snima se dokumentarni film o sarajevskom bendu: Priča o životu Adnana Šarana i grupi “Skroz”

Dijaspora BiH Administrator

Sa atraktivnom voditeljicom Lanom Stanišić upoznajte bh. sela ljepša od Pariza

Dijaspora BiH Administrator

SJAJ GLUMAČKE VIRTUOZNOSTI – ANA VUČKOVIĆ U KONTEKSTU SAVREMENE UMJETNOSTI

Dijaspora BiH Administrator

Žalica – dobitnik varšavskog Grand Prixa

Dijaspora BiH Administrator

ŠEHERZADA TALASA RADIJA CRNE GORE-TANJA FATIĆ

Dijaspora BiH Administrator

Kreativna Evropa slavi žene

Dijaspora BiH Administrator

Leave a Comment