Film/TV

Model i manekenka osvojila simpatije Bosanaca i Hercegovaca, uskoro ponovo na malim ekranima

Na domaćim televizijskim stanicama ima dosta lijepih i atraktivnih voditeljica. One svojim izgledom svakodnevno plijene pažnju gledalaca ispred malih ekrana.

Za kratko vrijeme simpatije Bosanaca i Hercegovaca osvojila je Elvisa Muratović, voditeljica OBN-a.

OBN televizija početkom februara počinje emitirati novu sezonu popularne kulinarske emisije „Stol za 4“, a upravo u ulozi voditeljice i domaćice bit će Elvisa.

Dvadesetdevetogodišnja  ljepotica gledatelje je osvojila harizmom, a za novu sezona „Stola za 4“ ističe da će se razlikovati od prethodne.

Prije televizijskog posla Elvisa je radila kao model, a sa samo 8 godina se prvi put našla pred fotoobjektivom. Iskustvo u manekenstvu pomoglo joj je u angažmanu na OBN-u u smislu ponašanja pred kamerom i savladavanja treme.

– Bavila sam se manekenstvom i modelingom, ali to nije nešto što je značajno utjecalo da budem izabrana kao lice OBN-a. Na OBN-u su u meni prepoznali i druge kvalitete i vidjeli osobu koja će moći voditi jedan od najbitnijih projekata. Za ovakav projekat potrebna je povezanost s ljudima, srdačnost i toplina – govori Muratović.

Kazala je i kako se ona snalazi u kuhinji, te koja su joj jela omiljena.

– Od ranog djetinjstva se kod mene rodila ljubav prema kulinarstvu, naročito pripremi kolača i torti. Uvijek sam bila uz majku, pratila kako kuha i učila od nje. Sa 14 godina sam napravila prvu pitu. Sjećam se, spremala sam zeljanicu koja je bila ukusna, iako jufka nije bila tanka kao mamina. Inače sam ljubitelj povrća i ribe, ali su peciva i slatkiši nešto čemu teško odolim. Veliki sam ljubitelj čokolade – iskrena je atraktivna voditeljica OBN-a.

Muratović još uvijek nije upoznala muškarca svog života.

– Fizički izgled partnera mi je bitan, ali nije presudan. Da bi me osvojio, muškarac prije svega mora biti dobar i iskren čovjek. Ostvaren i duhovit. Muškarac u pravom smislu te riječi. Neko ko će učiniti da se uz njega osjećam voljenom, sretnom i zaštićenom. Neko ko se raduje životu i zna uživati u sitnicama. Da mi bude partner i prijatelj s kojim ću dijeliti sve, i dobro i loše – kaže domaćica “Stola za 4”.

P.R.

Related posts

Sa atraktivnom voditeljicom Lanom Stanišić upoznajte bh. sela ljepša od Pariza

Dijaspora BiH Administrator

Rim slavi filmski Balkan

Dijaspora BiH Administrator

Svjetska turneja “Deset u pola”: “Radi se o toploj, ljudskoj priči, o prijateljstvu ali i o Sarajevu

Dijaspora BiH Administrator

Snima se dokumentarni film o sarajevskom bendu: Priča o životu Adnana Šarana i grupi “Skroz”

Dijaspora BiH Administrator

Životni put Stanka Barića Bare: Od konduktera, preko disk džokeja i kuhara, do televizijske zvijezde

Dijaspora BiH Administrator

Vejzović o radosti postojanja

Leave a Comment