Bosnia Appeal Naš prijedlog

Engleska: Novogodišnji pokloni za mališane bez roditeljskog staranja i djecu iz prigradskih područja u BiH

Agencija za digitalni marketing GRM Digital obradovala je i ove godine djecu iz prigradskih područja u Bosni i Hercegovini, kao i djecu bez roditeljskog starateljstva. Obzirom na internacionalno poslovanje, toj donaciji pridružio se i tim iz Engleske. Kao društveno odgovorna kompanija, GRM nastavlja pomagati lokalnoj zajednici i podržavati djecu.

Ove godine podijelili su paketiće i obradovati prvačiće iz škola “6. Mart”, “9. Maj” i “Hilmi ef. Šarić” iz Hadžića, Trnova, Dejčića, Edukativnog centra Nova Kasaba kojeg pohađaju učenici iz Konjević Polja te mnogobrojnim mjestima područnih škola.

GRM je organizovao i akciju prikupljanja sredstava među svojim zaposlenima u BiH i Engleskoj da bi djeci bez roditeljskog starateljstva donijeli radost i veselje. Kroz kolaboraciju sa lokalnim domom za privremeno starateljstvo, donirano je više poklon paketa za sve uzraste u nadi da će im olakšati boravak u Domu Bjelave u Sarajevu.

“GRM Digital namjerava nastaviti sa različitim društveno odgovornim projektima da bi pomogli i podržali one kojima je to potrebno. Zajedno, možemo da ispunimo srca onih koji su u potrebi za radošću” rekao je Nedžim Nej Gakenyi, CEO za medijsku agenciju  BHDINFODESK iz Birminghama.

Hvala GRM Digital

DIJASPORABIH

Related posts

Ironičan stav bh. vlasti prema odlasku stanovništva: “I u regiji je tako”

Dijaspora BiH Administrator

Times Square-New York: Hafiz Fatih Seferagić, porijeklom iz Cazina predvodio teravih-namaz

Dijaspora BiH Administrator

Gastarbajteri, nekad i sad

Dijaspora BiH Administrator

Prof. dr Kenan Arnautović: Naša dijaspora je čudo

Dijaspora BiH Administrator

IGK povodom presuda za zločine u selu Zecovi: Daleko je Prijedor od istine i pravde

Dijaspora BiH Administrator

IGK pisao evropskoj komesarki za ljudska prava Dunji Mijatović zbog negiranja genocida u Srebrenici od strane Zorana Milanovića

Dijaspora BiH Administrator

Leave a Comment